Kamis, 13 Desember 2012

lirik lagu Bandung Bermartabat



Urang ngariung di bandung
Keur ngawangun tatar sunda
Silihasih silihasah silihasuh
Duh keur balarea

Kota bandung nu baheula
Kawentar ka manca negara
Hayu urang wangun deui
Kota bandung nu ayeuna
Ngarah nelah deui kota paris van java

Gema bandung bermartabat
Gema bandung bermartabat
Gema bandung bermartabat
Gema bandung bermartabat

Sok hayu urang ciptakeun gerakkan masyarakat
Bandung bersih makmur taat bersahabat
Kota bandung nu baheula
Kawentar ka manca negara
Hayu urang wangun deui 
kota bandung nu ayeuna
Ngarah nelah deui kota paris van java

Gema bandung bermartabat
Gema bandung bermartabat
Gema bandung bermartabat
Gema bandung bermartabat


Digital clock


ShoutMix chat widget
 

Copyright © 2009 by Sama Rata Sama Rasa

Template by Blogger Templates | Powered by Blogger